• Události
  • Sem patřím
  • Centrum sportovních aktivit VUT v Brně
  • Výzkumná centra

  • Pravděpodobně máte vypnutý JavaScript. Některé funkce portálu nebudou funkční.

#inspirace: Food Tech a budoucnost – mouka z hmyzu a aquaponie

Kdy: Pátek 7. února 2020, 9.00–13.15
Kde: JIC INMEC, Purkyňova 127, Brno-Medlánky

Technologie, odpovědnost vůči planetě nebo jen vlastní pohodlí? Co určuje současné potravinářské a spotřebitelské trendy? Jak se změnilo naše rozhodování o tom, jak, kdy, kde a hlavně co si koupíme k jídlu? A jak uspět v současném světě Tech Food s vlastním podnikatelským nápadem? Nechte se inspirovat. Inovační agentura JIC pro vás připravuje další díl #inspirace, která tentokrát představí to nejzajímavější z Food Tech a z potravin budoucnosti. Seznámíte se třeba s Adamem Dostálem, který se svou firmou GRIG úspěšně vyrábí a prodává potraviny vyrobené z mouky ze cvrčků, s firmou Tibibiri a jejich produkty z moringy olejodárné, inovátorem v oblasti pivovarnictví pivovarem Mazák, vynálezcem Zázračné limonády Martinem Hůlou z Lidí z Baru nebo propagátorem aquaponie Michalem Fojtíkem z Future Farming. Registrujte se zde.

Publikováno: 27.01.2020 09:15

Zkrácený odkaz: https://www.vut.cz/old/f19528/d194442

Kontakt
VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ

Antonínská 548/1, Brno 601 90
telefon: viz nejčastější čísla
e-mail: vut@vutbr.cz
www.vutbr.cz
www.vut.cz

Virtuální prohlídka

IČ 00216305
DIČ CZ00216305

datová schránka: yb9j9by 
BUT at Facebooku BUT at Twitter BUT at Youtube

Videoarchiv
Nejsem idol