Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
Publication detail
ZACH, J. BURÁŇ, F.
Original Title
Odborná zpráva č. 3/2015 "Popis a složení jednotlivých zkušebních receptur"
English Title
Progress report No. 3/2015 "description and composition of the individual test recipes"
Type
report
Language
Czech
Original Abstract
Dílčí zpráva obsahuje popis optimalizace výrobní linky v roce 2015 a dále popisuje složení vybraných 8 zkušebních receptur, na bázi přírodních a recyklovaných vláken, vyvinutých izolačních materiálů v rámci projektového řešení v roce 2015. Dále obsahuje vybrané technické parametry jednotlivých zkušebních receptur (součinitel tepelné vodivosti za podmínek – teplota 23 °C a relativní vlhkost 50 %, objemová hmotnost, měrná tepelná kapacita, faktor difúzního odporu, délka stopy plamene, čas doutnání, obsah popela).
English abstract
Progress report contains a description of the optimization of the production line in 2015, and describes the composition of the 8 selected testing recipes, based on natural and recycled fibre, developed by the insulating materials in the framework of the project solution in 2015. Also includes selected technical parameters of the individual test recipes (thermal conductivity under conditions – temperature 23 ° c and a relative humidity of 50%, density, specific heat capacity, diffusional resistance factor, the length of the flame track, time doutnání, ash content).
Keywords
Optimalizace výroby; přírodní vláknité izolace; součinitel tepelné vodivosti; objemová hmotnost; měrná tepelná kapacita; faktor difúzního odporu; délka stopy plamene; čas doutnání; obsah popela.
Key words in English
Optimization of production; natural fibrous insulation; thermal conductivity coefficient; bulk density; the unit of heat capacity; factor of the diffusional resistance; the length of the tracks of the flame; time doutnání; the ash content.
Authors
ZACH, J.; BURÁŇ, F.
Released
11. 12. 2015
Pages count
17
BibTex
@techreport{BUT123777, author="Jiří {Zach} and František {Buráň}", title="Odborná zpráva č. 3/2015 {"}Popis a složení jednotlivých zkušebních receptur{"}", year="2015", pages="17" }