Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
Publication detail
Gregor, T., Kulová, J., Fišera, M.
Original Title
Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech
English Title
Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
English abstract
Key words in English
Authors
RIV year
2003
Released
1. 1. 2003
Publisher
VÚPP a ČCHS
Location
Praha
ISBN
80-902671-6-5
Book
XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Pages from
384
Pages to
385
Pages count
2
BibTex
@inproceedings{BUT13321, author="Tomáš {Gregor} and Jana {Kulová} and Miroslav {Fišera}", title="Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech", booktitle="XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin", year="2003", pages="2", publisher="VÚPP a ČCHS", address="Praha", isbn="80-902671-6-5" }