Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
Publication detail
BURÁŇ, F. ZACH, J. REIF, M.
Original Title
Dílčí zpráva IČ TA04020749-2016V006: „Dílčí zpráva č. 2/2016 Popis a složení jednotlivých zkušebních receptur“
English Title
Progress report ID-TA04020749 2016V006: "Progress report No 2/2016 Description and composition of the individual test mixtures"
Type
report
Language
Czech
Original Abstract
Cílem dílčí části řešení projektu byl popis optimalizace výrobního procesu vláknitých izolačních materiálů a dále zpracování popisu a složení jednotlivých zkušebních receptur. Na základě navržených receptur na bázi přírodních a recyklovaných vláken, které byly podrobeny ověřovacím laboratorním měřením, byly vybrány zkušební receptury pro další zkoušení. V této zprávě je uvedeno složení jednotlivých zkušebních receptur vzorků foukaných izolací. Úvodem je zde také popsán proces optimalizace výrobní linky určené pro výrobu zkušebních vzorků.
English abstract
The aim of the project was the description of the manufacturing process optimization of fibrous insulation materials and further processing of the description and composition of the individual test recipes. On the basis of the suggested recipes based on natural and recycled fibers that have been subjected to a verification laboratory measurement, test recipes were selected for further testing. In this report, referred to the composition of the individual test recipes samples of blown glass insulation. It also describes the process of optimization of the production line for the production of test samples.
Keywords
Přírodní vlákna, izolační materiály, složení, optimalizace výroby.
Key words in English
Natural fibers, insulating materials, composition, production optimization.
Authors
BURÁŇ, F.; ZACH, J.; REIF, M.
Released
20. 12. 2016
Pages from
1
Pages to
18
Pages count
BibTex
@techreport{BUT133366, author="František {Buráň} and Jiří {Zach} and Martina {Reif}", title="Dílčí zpráva IČ TA04020749-2016V006: „Dílčí zpráva č. 2/2016 Popis a složení jednotlivých zkušebních receptur“", year="2016", pages="1--18" }