Publication detail

Vývoj aroma sýra s modrou plísní během zrání

BEZDĚKOVÁ, Š. VÍTOVÁ, E. BABÁK, L.

Original Title

Vývoj aroma sýra s modrou plísní během zrání

English Title

Development of blue cheese aroma during ripening

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Metoda SPME-GC pro analýzu aroma sýra s modrou plísní během zrání

English abstract

SPME method for analysis of development of blue cheese aroma during ripening

Keywords

aroma, plísňové sýry

Key words in English

aroma, blue cheese

Authors

BEZDĚKOVÁ, Š.; VÍTOVÁ, E.; BABÁK, L.

Released

15. 1. 2003

Publisher

VŠCHT Praha

Location

VŠCHT Praha

ISBN

80-86238-31-8

Book

Sborník Mléko a sýry 2003

Edition

4

Edition number

8

Pages from

25

Pages to

26

Pages count

1

BibTex

@inproceedings{BUT14478,
  author="Šárka {Bezděková} and Eva {Vítová} and Libor {Babák}",
  title="Vývoj aroma sýra s modrou plísní během zrání",
  booktitle="Sborník Mléko a sýry 2003",
  year="2003",
  series="4",
  number="8",
  pages="25--26",
  publisher="VŠCHT Praha",
  address="VŠCHT Praha",
  isbn="80-86238-31-8"
}