Publication detail

Kvantitativní histologické vyšetření masných výrobků - využití obrazové analýzy

TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.

Original Title

Kvantitativní histologické vyšetření masných výrobků - využití obrazové analýzy

English Title

Quantitative histological examiantion of meat products - using of image analysis

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Histologické metody umožňují rozlišení jednotlivých součástí v masných výrobcích. U některých je významné také kvantitativní stanovení (kostní úlomky). Analýza obrazu je vhodnou metodou pro tato vyšetření.

English abstract

Histological methods serve differentiation and identification of individal parts of meat products. image analysis is a suitable methods for the quantitative examination of the bone particles.

Keywords

histologické metody, kvantitativní hodnocení,obrazová analýza, masné produkty

Key words in English

histological methods, quantitative examination, image analysis, meat products

Authors

TREMLOVÁ, B.; ŠTARHA, P.

RIV year

2004

Released

1. 1. 2001

Publisher

VFU Brno

Location

Brno

ISBN

80-7305-420-5

Book

Sborník - XXXI. Lenfeldovy a Höklovy dny

Pages from

102

Pages to

102

Pages count

1

BibTex

@inproceedings{BUT17601,
  author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha}",
  title="Kvantitativní histologické vyšetření masných výrobků - využití obrazové analýzy",
  booktitle="Sborník - XXXI. Lenfeldovy a Höklovy dny",
  year="2001",
  volume="21",
  pages="102--102",
  publisher="VFU Brno",
  address="Brno",
  isbn="80-7305-420-5"
}