Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
Publication detail
ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E. LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M.
Original Title
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
English Title
Volatile aroma compounds in various stages of Niva cheese ripening
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
English abstract
Volatile aroma compounds in various stages of ripening of Niva cheese
Key words in English
aroma compounds, cheese, GC, SPME
Authors
ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.
RIV year
2006
Released
5. 4. 2006
Publisher
Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre
Location
Nitra
ISBN
80-8069-681-0
Book
sborník
Edition
6
Edition number
1
Pages from
269
Pages to
272
Pages count
4
BibTex
@inproceedings{BUT19344, author="Hana {Burianová} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera}", title="Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva", booktitle="sborník", year="2006", series="6", number="1", pages="269--272", publisher="Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre", address="Nitra", isbn="80-8069-681-0" }