Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
Publication detail
LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J.
Original Title
Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
English Title
Identification of Chocolate Volatile Compound Using HS-SPME and GC-MS
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
English abstract
Key words in English
aroma compounds, GC-MS, chocolate
Authors
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.
RIV year
2006
Released
5. 4. 2006
Publisher
Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre
Location
Nitra
ISBN
80-8069-681-0
Book
sborník
Edition
3
Edition number
4
Pages from
404
Pages to
406
Pages count
BibTex
@inproceedings{BUT21650, author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová}", title="Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.", booktitle="sborník", year="2006", series="3", number="4", pages="404--406", publisher="Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre", address="Nitra", isbn="80-8069-681-0" }