Publication detail

Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J.

Original Title

Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

English Title

Identification of Chocolate Volatile Compound Using HS-SPME and GC-MS

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

English abstract

Identification of Chocolate Volatile Compound Using HS-SPME and GC-MS

Key words in English

aroma compounds, GC-MS, chocolate

Authors

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.

RIV year

2006

Released

5. 4. 2006

Publisher

Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre

Location

Nitra

ISBN

80-8069-681-0

Book

sborník

Edition

3

Edition number

4

Pages from

404

Pages to

406

Pages count

3

BibTex

@inproceedings{BUT21650,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová}",
  title="Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.",
  booktitle="sborník",
  year="2006",
  series="3",
  number="4",
  pages="404--406",
  publisher="Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre",
  address="Nitra",
  isbn="80-8069-681-0"
}