Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
Publication detail
VÍTOVÁ, E.
Original Title
Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva
English Title
Comparison of different methods of isolation volatiles from Niva cheese
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Důležitou součástí aroma a chuti sýrů jsou těkavé látky. Práce se zabývá porovnáním různých způsobů izolace těkavých látek z plísňových sýrů - headspace, mikroextrakce na pevnou fázi a destilace s vodní parou.
English abstract
Key words in English
Aroma, cheese, volatile compounds
Authors
RIV year
2004
Released
24. 5. 2001
Publisher
Skalský Dvůr
Location
Pages from
58
Pages to
Pages count
1
BibTex
@inproceedings{BUT3304, author="Eva {Vítová}", title="Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva", booktitle="Sborník XXXII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin", year="2001", pages="1", publisher="Skalský Dvůr", address="Skalský Dvůr" }