Publication detail

Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.

LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.

Original Title

Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.

English Title

Changes of organoleptic properties of sterilized processed cheese depending on storage time and temperature

Type

journal article - other

Language

Czech

Original Abstract

Cílem této práce bylo sledovat vliv podmínek skladování, tedy teploty a doby, na obsah aromatických látek ve sterilovaných tavených sýrech a také na jejich chutnost.

English abstract

The aim of this diploma thesis was to monitor influence of storage conditions namely temperature and time on content of aromatic substances at sterilized processed cheeses and also on their flavour.

Keywords

tavené sýry, senzorická analýza

Key words in English

processed cheese, sensory analysis

Authors

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.

Released

15. 8. 2006

Publisher

Česká společnost chemická

Location

Ústí nad Labem

ISBN

0009-2770

Periodical

Chemické listy

Year of study

100

Number

8

State

Czech Republic

Pages from

738

Pages to

741

Pages count

1

BibTex

@article{BUT50174,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
  title="Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.",
  journal="Chemické listy",
  year="2006",
  volume="100",
  number="8",
  pages="738--741",
  issn="0009-2770"
}