Publication detail

Sledování změn obsahu ferulové kyseliny v pivovarských surovinách metodou UPLC s PDA detekcí

BĚLÁKOVÁ, S. BENEŠOVÁ, K. MIKULÍKOVÁ, R. SVOBODA, Z.

Original Title

Sledování změn obsahu ferulové kyseliny v pivovarských surovinách metodou UPLC s PDA detekcí

English Title

Monitoring of Changes of Ferulic Acid Content in Brewing Materials Using the UPLC with PDA Detector

Type

journal article - other

Language

Czech

Original Abstract

Práce se zabývá sledováním změn obsahu ferulové kyseliny v řadě ječmen-slad-sladina.

English abstract

This study focused on monitoring of the changes in ferulic acid content in the series barley-malt-wort.

Keywords

ferulová kyselina, UPLC-PDA, ječmen, slad, sladina

Key words in English

ferulilc acid, UPLC-PDA, barley, malt, wort

Authors

BĚLÁKOVÁ, S.; BENEŠOVÁ, K.; MIKULÍKOVÁ, R.; SVOBODA, Z.

Released

1. 4. 2010

ISBN

0023-5830

Periodical

Kvasný průmysl

Year of study

56

Number

6

State

Czech Republic

Pages from

266

Pages to

269

Pages count

4

BibTex

@article{BUT74946,
  author="Sylvie {Běláková} and Karolína {Benešová} and Renata {Mikulíková} and Zdeněk {Svoboda}",
  title="Sledování změn obsahu ferulové kyseliny v pivovarských surovinách metodou UPLC s PDA detekcí",
  journal="Kvasný průmysl",
  year="2010",
  volume="56",
  number="6",
  pages="266--269",
  issn="0023-5830"
}