Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-MC_CHP2Ak. rok: 2011/2012
Budou probírána následující témata:vitaminy, minerální látky, voda v potravinách, aromatické a chuťové látky potravin, přírodní a syntetická barviva, aditivní látky.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor NPCO_CHTP , 1 ročník, letní semestr, povinný
obor CKCO_CZV , 1 ročník, letní semestr, povinný
obor NKCO_CHTP , 1 ročník, letní semestr, povinný
Přednáška
Vyučující / Lektor
Konzultace v kombinovaném studiu