Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-DCO_PMAk. rok: 2011/2012
Taxonomie potravinářsky významných mikroorganizmů.Vliv fyziologických vlastností mikroflóry na zpracování a uchovávání potravin.Využití mikroorganizmů při zpracování surovin a odpadů rostlinného a živočišného původu v potravinářském průmyslu. Mikroflóra jako zdroj primárních a sekundárních metabolitů a jejich využití v potravinářství.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Základní literatura
Doporučená literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor DKCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor DPCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný