Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-MC_TPOAk. rok: 2011/2012
Inženýrství technologie výroby sušených, chlazených, mražených, fermentovaných produktů, produktů dětské výživy a speciálních potravin, enkapsulace, enzymové procesy výroby potravin, hydrogenační procesy a procesy fázových přeměn, technologie výroby hotových výrobků typu sous - vide, výroba minimálně opracovaných potravin, systém správní výrobní praxe a kritických bodu při výrobě pokrmů, algoritmus zavedení výroby a legislativní požadavky na vývoj a schvalování nových výrobků, zařizování provozu pro výrobu hotových pokrmů, optimalizace výroby, kontrola zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti výroby a parametrů výrobků.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor NPCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinný
obor CKCO_CZV , 1 ročník, zimní semestr, povinný
obor NKCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinný
Přednáška
Vyučující / Lektor
Konzultace v kombinovaném studiu