Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BCO_ZPTAk. rok: 2014/2015
Znaky potravinářského průmyslu, technologie sacharidů a cereálií, výroba cukru z řepy, výroba nečokoládových cukrovinek, zpracování kakaových bobů a výroba čokoládových cukrovinek, mlynářství a pekárenství, výroba těstovin a trvanlivého pečiva, škrobárenství, výroba škrobu z kukuřice, obilí, mouky a brambor, zpracování ovoce a zeleniny, technologie nealkoholických nápojů, technologie masa, drůbeže a vajec, technologie mléka, výroba smetany jogurtů, acidofilního mléka, sýrů a másla, technologie tuků a olejů.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor BPCO_BT , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor BKCO_BT , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor BPCO_CHP , 3 ročník, zimní semestr, povinný
obor BKCO_PCH , 3 ročník, zimní semestr, povinný
obor CKCO_CZV , 1 ročník, zimní semestr, povinný
Přednáška
Vyučující / Lektor