Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BCO_BIT1Ak. rok: 2015/2016
Historie fermentačních technologií. Mikroorganismy a suroviny pro kvasné výroby. Sladařství a výroba piva. Výroba pekařského droždí. Vinařství. Výroba lihu a lihovin. Výroba fermentovaných masných a mléčných produktů. Octařství.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Doporučená literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor BPCO_CHP , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýobor BPCO_BT , 3 ročník, zimní semestr, povinný
obor BKCO_PCH , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýobor BKCO_BT , 3 ročník, zimní semestr, povinný
obor CKCO_CZV , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
Přednáška
Vyučující / Lektor
Cvičení