Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-MCO_TPO_PAk. rok: 2018/2019
Exkurze do vybraných potravinářských podniků. Odzkoušení některých technologických procesů v laboratorních podmínkách. Prezentace znalostí získaných studiem odborného článku v angličtině z oblasti potravinářských technologií.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor NPCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinný
obor NKCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinný
obor CKCO_CZV , 1 ročník, zimní semestr, povinný
Laboratorní cvičení
Vyučující / Lektor