Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_ACP1Ak. rok: 2019/2020
V rámci přednášek jsou studenti seznámeni se správným chodem analytické laboratoře, s metodami přípravy vzorku k analýze, se základními principy chemických a instrumentálních analytických metod a s konkrétními postupy analýzy různých složek potravin.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace BT , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace PCH , 3 ročník, zimní semestr, povinnýspecializace CHPL , 3 ročník, zimní semestr, povinný
obor BPCO_BT , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýobor BPCO_CHP , 3 ročník, zimní semestr, povinný
obor BKCO_BT , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýobor BKCO_PCH , 3 ročník, zimní semestr, povinný
specializace BT , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace CHPL , 3 ročník, zimní semestr, povinnýspecializace PCH , 3 ročník, zimní semestr, povinný
Přednáška
Vyučující / Lektor