Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_SAPAk. rok: 2019/2020
Hlavní náplní předmětu je problematika senz. hodnocení. Studenti budou seznámeni s teoretickými základy procesu smyslového vnímání a s funkcí jednotlivých lidských smyslových orgánů. Druhá část shrnuje požadavky na praktické provedení senzorického hodnocení vč. možnosti aplikace a využití senzorického hodnocení v potravinářské praxi.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Korekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace PCH , 3 ročník, letní semestr, povinně volitelný