Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-DCO_ANPAk. rok: 2019/2020
Analytické metody v kontrolní praxi potravinářského průmyslu se zaměřením na spektroskopické a chromatografické metody.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Doporučená literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor DPAO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor DPCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor DKCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný