Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-MC_ACP2Ak. rok: 2019/2020
V rámci přednášek jsou studenti seznámeni s analýzou potravin s využitím pokročilých analytických metod a jsou blíže seznámeni s postupy pro sledování autenticity a falšování potravin.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Doporučená literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor NKCO_CHTP , 1 ročník, letní semestr, povinný
obor NPCO_CHTP , 1 ročník, letní semestr, povinný
obor CKCO_CZV , 1 ročník, letní semestr, povinný
Přednáška
Vyučující / Lektor