Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_HYPAk. rok: 2020/2021
Studenti si osvojí základní principy hygienického zpracování potravin. Hlavní náplní předmětu je přehled biologických "nebezpečí", která se mohou vyskytnout při nesprávném (nehygienickém) procesu jejich technologického zpracování.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Korekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace PCH , 3 ročník, letní semestr, povinně volitelný
Přednáška
Vyučující / Lektor