Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-MC_CHP2Ak. rok: 2020/2021
Předmět Chemie potravin II je zaměřen na minoritní složky lidské potravy. To jsou např. trpké látky, vitaminy, barviva, aromatické, chuťové a vonné látky a látky aditivní. Studenti se seznámí se strukturou a chemickými vlastnostmi uvedených minoritních složek potravin. Důraz ve výuce tohoto předmětu bude však kladen na studium reakcí a změn, kterým uvedené minoritní složky podléhají při zpracování a skladování potravin.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Elearning
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor NKCO_CHTP , 1 ročník, letní semestr, povinný
obor NPCO_CHTP , 1 ročník, letní semestr, povinný
obor CKCO_CZV , 1 ročník, letní semestr, povinný
Přednáška
Vyučující / Lektor
Konzultace v kombinovaném studiu