Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_ACP1Ak. rok: 2021/2022
Analytické metody v kontrolní praxi potravinářského průmyslu. Metody stanovení přírodních součástí potravin. Základní živiny (sacharidy, dusíkaté látky, lipidy, bílkoviny), minoritně zastoupené nutriční složky (vitamíny, biogenní prvky) a senzoricky a biologicky aktivní látky (kyseliny, přírodní barviva, aromatické látky, nukleové kyseliny, fenolické látky a jiné). Metody stanovení cizorodých a aditivních látek v potravinách.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
eLearning
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace BT , 3. ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor BPCO_BT , 3. ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor BKCO_BT , 3. ročník, zimní semestr, povinně volitelný
specializace CHPL , 3. ročník, zimní semestr, povinný
obor BKCO_PCH , 3. ročník, zimní semestr, povinný
obor BPCO_CHP , 3. ročník, zimní semestr, povinný
specializace PCH , 3. ročník, zimní semestr, povinný
Přednáška
Vyučující / Lektor