Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-B_SLPFCHTAk. rok: 2021/2022
This subject is offered to foreign students who are interested in the problematic of food chemistry and technology.The students can choose the project topic in accordance with research activities of Department of Food Chemistry and Biotechnology, the project will be supervised by member of academic staff. Project topics will include various areas of food chemistry and technology, and will be based on use of many instrumental and/or basic laboratory techniques applied on various food matrices. Student will realize the project, prepare the final report, present, discuss and defend the obtained results.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Nabízen zahraničním studentům
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Zařazení předmětu ve studijních plánech