Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_BIT1Ak. rok: 2021/2022
Cílem předmětu Biotechnologie I je seznámit posluchače se základními principy biotechnologií, jejich jednotkovými operaci a zařízením. Biotechnologie I obsahuje především základní potravinářské biotechnologie – pivovarství, sladařství, výrobu pekařského droždí a jiné mikrobiální biomasy, vinařství, fermentační výrobu ethanolu a alkoholických nápojů
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
eLearning
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace BT , 3. ročník, zimní semestr, povinný
obor BPCO_BT , 3. ročník, zimní semestr, povinný
obor BKCO_BT , 3. ročník, zimní semestr, povinný
specializace CHPL , 3. ročník, zimní semestr, povinný
obor BKCO_PCH , 3. ročník, zimní semestr, povinný
obor BPCO_CHP , 3. ročník, zimní semestr, povinný
specializace PCH , 3. ročník, zimní semestr, povinně volitelný
Přednáška
Vyučující / Lektor
Cvičení