Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_TOVAk. rok: 2021/2022
Klasifikace vod, fyzikální a chemické vlastnosti vod, vodní zdroje, vlastnosti přírodních vod ve vztahu k úpravě pitné vody, standardy kvality pitné vody, klasifikace procesů úpravy vody (koagulace, sedimentace, filtrace, flotace, membránové procesy, odželezování, odmanganování,dezinfekce pitné vody, změkčování vody), vodárenský distribuční systém, přehled metod čištění odpadních vod, technologické linky, fyzikálně-chemické a chemické procesy, biologické procesy, odstraňování dusíku a fosforu, čistírenské kaly, nakládání s kaly a možnosti jejich využití, mikrobiologie povrchové, odpadní vody.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Doporučená literatura
Elearning
Zařazení předmětu ve studijních plánech
Přednáška
Vyučující / Lektor