Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-MC_TPOAk. rok: 2021/2022
Předmět navazuje na předmět Základy potravinářských technologií vyučovaný ve 3. ročníku bakalářského studia. Studenti si prohloubí získané znalosti v oblasti technologie výroby základních potravinářských komodit, získají nové poznatky z oblasti dalších navazujících a speciálních technologií, vč. využití nejmodernějších přístupů při výrobě potravin (např. enkapsulace, imobilizace aj.), to vše v souvislosti s příslušnými legislativními požadavky.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace PCH , 1 ročník, zimní semestr, povinný
obor NPCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinný
obor NKCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinný
Přednáška
Vyučující / Lektor
Konzultace v kombinovaném studiu