Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FP-KjpPAk. rok: 2021/2022
Předmět je zaměřen na problematiku zajištění kvality podnikových procesů, jejich regulaci, stanovení stabilního a způsobilého výrobního procesu. Studenti si osvojí teoretické základy a metodické postupy potřebné pro získání a osvojení znalostí v oblasti přípravy a vlastního zabezpečování kvality procesů realizujících se v podniku.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Doporučená literatura
Elearning
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor BAK-EP , 3 ročník, zimní semestr, povinný
Přednáška
Vyučující / Lektor
Osnova
Cvičení
1. Úvod, základní pojmy kvality, význam kvality.2. Kvalita výrobního procesu.3. Regulace procesu.4. Způsobilost procesu.5. Výrobková certifikace.6. 7 jednoduchých nástrojů kvality.7. 7 nástrojů managementu.