Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-MCO_TPO_PAk. rok: 2021/2022
Praktické cvičení navazuje na teoretické poznatky získané v přednáškách předmětů „Základy potravinářských technologií“ a „Technologie potravin“. Studenti si budou moci prakticky vyzkoušet technologii výroby vybraných typů potravin v laboratorních podmínkách (mléčné výrobky, masné výrobky aj.). Součástí praktika bude i jednoduché senzorické hodnocení vyrobených vzorků.V rámci exkurzí do vybraných potravinářských podniků studenti uvidí fungování potravinářského průmyslu v praxi.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Korekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Doporučená literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor NPCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinný
obor NKCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinný
Laboratorní cvičení
Vyučující / Lektor
Konzultace v kombinovaném studiu