Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BCO_BIT1Ak. rok: 2010/2011
Historie biotechnologie, suroviny pro fermentační procesy, sladařství, pivovarnictví, vinařství, lihovarství, drožďářství, fermentované masné a mléčné produkty, octařství.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Doporučená literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor BKCO_BT , 3. ročník, letní semestr, povinný
obor BPCO_BT , 3. ročník, letní semestr, povinnýobor BPCO_CHP , 3. ročník, letní semestr, povinně volitelný
obor BKCO_PCH , 3. ročník, letní semestr, povinně volitelný
obor CKCO_CZV , 1. ročník, letní semestr, povinně volitelný
Přednáška
Vyučující / Lektor
Konzultace v kombinovaném studiu
Cvičení