Detail publikace

Improvement of Cereal Product Safety by Enzymatic Way of Acrylamide Mitigation

CIESAROVÁ, Z. KUKUROVÁ, K. BEDNÁRIKOVÁ, A. MARKOVÁ, L. BAXA, S.

Originální název

Improvement of Cereal Product Safety by Enzymatic Way of Acrylamide Mitigation

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

This study compares pros and cons of enzyme treatment and a substitution of ammonium raising agent for sodium salt addition in manufactured gingerbreads with respect to their final sensory quality.

Klíčová slova

acrylamide; gingerbread; l-asparaginase; raising agent

Autoři

CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; MARKOVÁ, L.; BAXA, S.

Vydáno

1. 1. 2009

ISSN

1212-1800

Periodikum

Czech J. Food Scencies (Special Isue)

Ročník

27

Číslo

Special Issue

Stát

Česká republika

Strany od

S96

Strany do

S98

Strany počet

3

URL