Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
KLUSÁČEK, S., GRATZ, P.
Originální název
Vibration Techniques for Biological Product Testing
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Utility value of fruit can be judged by sensual perception or by standard mechanical–analytical scoring methods that are usually destructive and non-reproducible. Better objectivity may be reached by non-destructive methods, which are not familiarly known and used yet, mostly because of their sophistication and expensiveness.
Klíčová slova v angličtině
stiffness, peach fruit, resonance
Autoři
Rok RIV
2003
Vydáno
24. 4. 2003
Nakladatel
VUT Brno
Místo
Brno
Strany od
1
Strany do
6
Strany počet
BibTex
@inproceedings{BUT10502, author="Stanislav {Klusáček} and Petr {Grätz}", title="Vibration Techniques for Biological Product Testing", booktitle="Student EEICT 2003", year="2003", pages="1--6", publisher="VUT Brno", address="Brno" }