Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
KLUSÁČEK, S., GRATZ, P., BEJČEK, L.
Originální název
Testování biologických produktů pomocí multianalyzátoru PULSE
Anglický název
Testing of biological products with multianalyzer PULSE
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
An investigation was made to establish the basic relationship between the acoustic response of impact fruit to firmness, chemical composition and etylene production during of maturity and ripening of peach.The non-destructive acoustic impulse response technique was evaluated as stiffnes coeficient to measure of firmness. From the evaluation of etylene productin at begining of onset of climacteric ripening phase was stiffnes coeffitiet (S) ranged from 10-6 (Hz/g). Ripeng phase of fruit over ripe stage evaluated lowest value of Stiffnes coefficient.
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
biological product testing, vibration analyses, multianalyzer PULSE
Autoři
Rok RIV
2003
Vydáno
24. 4. 2003
Nakladatel
Spectris Praha spol. s r.o.
Strany od
1
Strany do
20
Strany počet
BibTex
@inproceedings{BUT10741, author="Stanislav {Klusáček} and Petr {Grätz} and Ludvík {Bejček}", title="Testování biologických produktů pomocí multianalyzátoru PULSE", booktitle="Testování biologických produktů pomocí multianalyzátoru PULSE", year="2003", volume="2003", pages="1--20", publisher="Spectris Praha spol. s r.o." }