Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
BURDIKOVÁ Z. HICKEY C. AUTY M.A.E. PALA J. ŠVINDRYCH Z. STEINMETZ I. KRZYŽÁNEK V. HRUBANOVÁ K. SHEEHAN J.J.
Originální název
Cheese Matrix Microstructure Studied by Advanced Microscopic Techniques
Typ
článek v časopise ve Scopus, Jsc
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
In the topic the microstructure of cheese is described that is specific for each type of cheese, for example presence of bacterial cultures and the size of lipid droples. We used advanced microscopic techniques like laser confocal microscopy or scanning electron microscopy wit cryo stage.
Klíčová slova
microstructure of cheese, confocal microscopy, cryo scanning electron microscopy
Autoři
BURDIKOVÁ Z.; HICKEY C.; AUTY M.A.E.; PALA J.; ŠVINDRYCH Z.; STEINMETZ I.; KRZYŽÁNEK V.; HRUBANOVÁ K.; SHEEHAN J.J.
Rok RIV
2014
Vydáno
10. 8. 2014
ISSN
1431-9276
Periodikum
MICROSCOPY AND MICROANALYSIS
Ročník
20
Číslo
S3
Stát
Spojené státy americké
Strany od
1336
Strany do
1337
Strany počet
2
BibTex
@article{BUT109069, author="BURDIKOVÁ Z. and HICKEY C. and AUTY M.A.E. and PALA J. and ŠVINDRYCH Z. and STEINMETZ I. and KRZYŽÁNEK V. and HRUBANOVÁ K. and SHEEHAN J.J.", title="Cheese Matrix Microstructure Studied by Advanced Microscopic Techniques", journal="MICROSCOPY AND MICROANALYSIS", year="2014", volume="20", number="S3", pages="1336--1337", doi="10.1017/S1431927614008411", issn="1431-9276" }