Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
MATOUŠKOVÁ, P. VYSKOČILOVÁ, T. BENEŠOVÁ, P. HURTOVÁ, J. LICHNOVÁ, A. VRTNÁ, M. MÁROVÁ, I.
Originální název
Co-encapsulation of probiotics with prebiotics into polysaccharide particles and its effect on viability in simulated gastrointestinal fluid
Typ
abstrakt
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
This work was focused on study co-encapsulation techniques used to enhance bacterial viability during utilization in functional foods and also for the targeted delivery in gastrointestinal tract.
Klíčová slova
Co-encapsulation, alginate, chitosan, probiotics, cell viability, release behavior
Autoři
MATOUŠKOVÁ, P.; VYSKOČILOVÁ, T.; BENEŠOVÁ, P.; HURTOVÁ, J.; LICHNOVÁ, A.; VRTNÁ, M.; MÁROVÁ, I.
Vydáno
5. 11. 2014
Nakladatel
TANGER Ltd.
Místo
Ostrava
ISBN
978-80-87294-55-0
Kniha
NANOCON 2014 - Conference Proceedings
Edice
2014
Číslo edice
1
Strany od
130
Strany do
Strany počet
BibTex
@misc{BUT111773, author="Petra {Skoumalová} and Terezie {Vyskočilová} and Pavla {Benešová} and Jana {Hurtová} and Andrea {Lichnová} and Monika {Vrtná} and Ivana {Márová}", title="Co-encapsulation of probiotics with prebiotics into polysaccharide particles and its effect on viability in simulated gastrointestinal fluid", booktitle="NANOCON 2014 - Conference Proceedings", year="2014", series="2014", edition="1", pages="130--130", publisher="TANGER Ltd.", address="Ostrava", isbn="978-80-87294-55-0", note="abstract" }