Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
PROKOPYEVA, E. KASPAR, P. TOMÁNEK, P.
Originální název
The study of polarization properties of meat
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
This work describes measurement and analysis of polarization parameters of tissue; meat samples (pork chop) of 10 mm width were used. The optical system consists of a linearly polarized laser diode (λ = 635 nm) that illuminates a sample, an analyzer and a photodetector to measure the polarization properties of the back-scattered light.
Klíčová slova
Polarization, back-scattered light, meat
Autoři
PROKOPYEVA, E.; KASPAR, P.; TOMÁNEK, P.
Rok RIV
2015
Vydáno
19. 8. 2015
Nakladatel
DGaO
Místo
Erlangen, Německo
ISSN
1614-8436
Periodikum
DGaO-PROCEEDINGS
Ročník
Číslo
Stát
Spolková republika Německo
Strany od
1
Strany do
2
Strany počet
URL
http://www.dgao-proceedings.de/download/116/116_p45.pdf
BibTex
@article{BUT116749, author="Elena {Prokopyeva} and Pavel {Kaspar} and Pavel {Tománek}", title="The study of polarization properties of meat", journal="DGaO-PROCEEDINGS", year="2015", volume="2015", number="2015", pages="1--2", issn="1614-8436", url="http://www.dgao-proceedings.de/download/116/116_p45.pdf" }