Detail publikace

The study of polarization properties of meat

PROKOPYEVA, E. KASPAR, P. TOMÁNEK, P.

Originální název

The study of polarization properties of meat

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

This work describes measurement and analysis of polarization parameters of tissue; meat samples (pork chop) of 10 mm width were used. The optical system consists of a linearly polarized laser diode (λ = 635 nm) that illuminates a sample, an analyzer and a photodetector to measure the polarization properties of the back-scattered light.

Klíčová slova

Polarization, back-scattered light, meat

Autoři

PROKOPYEVA, E.; KASPAR, P.; TOMÁNEK, P.

Rok RIV

2015

Vydáno

19. 8. 2015

Nakladatel

DGaO

Místo

Erlangen, Německo

ISSN

1614-8436

Periodikum

DGaO-PROCEEDINGS

Ročník

2015

Číslo

2015

Stát

Spolková republika Německo

Strany od

1

Strany do

2

Strany počet

2

URL

BibTex

@article{BUT116749,
  author="Elena {Prokopyeva} and Pavel {Kaspar} and Pavel {Tománek}",
  title="The study of polarization properties of meat",
  journal="DGaO-PROCEEDINGS",
  year="2015",
  volume="2015",
  number="2015",
  pages="1--2",
  issn="1614-8436",
  url="http://www.dgao-proceedings.de/download/116/116_p45.pdf"
}