Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
FIŠERA, M. VALÁŠEK, P. MLČEK, J. FOJTÍKOVÁ, L. FIŠEROVÁ, L.
Originální název
DETERMINATION OF NATAMYCIN IN FERMENTED DRY SALAMI CASINGS
Typ
článek v časopise ve Web of Science, Jimp
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The article deals with elaboration of an HPLC method with UV/VIS/MS detection used for determination of natamycin in meat smoked products.
Klíčová slova
determination of natamycin, fermented salami, HPLC
Autoři
FIŠERA, M.; VALÁŠEK, P.; MLČEK, J.; FOJTÍKOVÁ, L.; FIŠEROVÁ, L.
Rok RIV
2015
Vydáno
4. 12. 2015
Nakladatel
WILEY-BLACKWELL
Místo
USA
ISSN
0145-8892
Periodikum
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Ročník
39
Číslo
6
Stát
Spojené státy americké
Strany od
3110
Strany do
3116
Strany počet
7
BibTex
@article{BUT123951, author="FIŠERA, M. and VALÁŠEK, P. and MLČEK, J. and FOJTÍKOVÁ, L. and FIŠEROVÁ, L.", title="DETERMINATION OF NATAMYCIN IN FERMENTED DRY SALAMI CASINGS", journal="JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION", year="2015", volume="39", number="6", pages="3110--3116", doi="10.1111/jfpp.12576", issn="0145-8892" }