Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
PROKOPYEVA, E.
Originální název
The influence of the type of electrodes on the biological impedance measurement
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Electric impedance during meat storage can be affected by various processes: microbial growth, changing of ions mobility, structural changes, etc. Impedance of biological tissues is frequency dependent. The aim of current study is to determine and evaluate the impedance properties of pork meat using two types of electrodes. Measurements were performed during three days in frequency range 100 Hz ÷ 1 MHz.
Klíčová slova
muscle, pork meat, electric impedance, dispersion
Autoři
Vydáno
28. 4. 2016
Nakladatel
Vysoké učení technické v Brně, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Místo
Brno
ISBN
978-80-214-5350-0
Kniha
Proceedings of the 22nd Conference STUDENT EEICT 2016
Číslo edice
první
Strany od
773
Strany do
777
Strany počet
5
URL
http://www.feec.vutbr.cz/EEICT/2016/sbornik/EEICT-2016-sborn%C3%ADk-komplet.pdf
BibTex
@inproceedings{BUT124452, author="Elena {Prokopyeva}", title="The influence of the type of electrodes on the biological impedance measurement", booktitle="Proceedings of the 22nd Conference STUDENT EEICT 2016", year="2016", number="první", pages="773--777", publisher="Vysoké učení technické v Brně, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií", address="Brno", isbn="978-80-214-5350-0", url="http://www.feec.vutbr.cz/EEICT/2016/sbornik/EEICT-2016-sborn%C3%ADk-komplet.pdf" }