Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
ADÁMEK, M. ADÁMKOVÁ, A. MLČEK, J.
Originální název
Senzorická jakost jedlého hmyzu
Anglický název
Sensory quality of edible insects
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Zájem o jedlý hmyz jako potravinu nového typu neustále roste. Díky zájmu médií, propagačních akci a dostupnosti informací je veřejnost neustále více seznamována s výhodami jedlého hmyzu. Tento trend potvrzuje i výše uvedená práce.
Anglický abstrakt
Interest in edible insects as a new type of food is steadily growing. With the interest of media, promotions, and availability of information, the public is increasingly familiar with the benefits of edible insects. This trend is confirmed by the above mentioned work. (machine translation)
Klíčová slova
Senzorická jakost, jedlý hmyz, potemník moučný
Klíčová slova v angličtině
Sensory quality, edible insects, mealworms (machine translation)
Autoři
ADÁMEK, M.; ADÁMKOVÁ, A.; MLČEK, J.
Vydáno
21. 11. 2018
Nakladatel
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Místo
Nitra
ISBN
978-80-89738-18-2
Kniha
Mladí vedci – bezpečnosť potravinového reťazca, zborník príspevkov z vedeckej konferencie
Číslo edice
1
Strany od
22
Strany do
24
Strany počet
3
BibTex
@inproceedings{BUT153252, author="Anna {Adámková} and Martin {Adámek} and Jiří {Mlček}", title="Senzorická jakost jedlého hmyzu", booktitle="Mladí vedci – bezpečnosť potravinového reťazca, zborník príspevkov z vedeckej konferencie", year="2018", number="1", pages="22--24", publisher="Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky", address="Nitra", isbn="978-80-89738-18-2" }