Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
JUGL, A. PEKAŘ, M.
Originální název
Study of electrostatic interactions between hyaluronan and amino acids
Typ
abstrakt
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
This paper focuses mainly on the use of isothermal titration calorimetry and high-resolution ultrasonic spectroscopy in the study of interactions between negatively charged polysaccharide hyaluronan and positively charged amino acids.
Klíčová slova
isothermal titration calorimetry, high resolution ultrasonic spectroscopy, hyaluronan, amino acid
Autoři
JUGL, A.; PEKAŘ, M.
Vydáno
9. 6. 2019
Nakladatel
International Society of Hyaluronan Sciences
Místo
Cardiff
Strany od
75
Strany do
Strany počet
1
BibTex
@misc{BUT157455, author="Adam {Jugl} and Miloslav {Pekař}", title="Study of electrostatic interactions between hyaluronan and amino acids", booktitle="Hyaluronan 2019", year="2019", series="1st", pages="75--75", publisher="International Society of Hyaluronan Sciences", address="Cardiff", note="abstract" }