Detail publikace

STORAGE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL AND ITS IMPACT ON FATTY ACID LEVELS

KRÁČMAR, S. FIŠERA, M. Přikrylová, V. FIŠEROVÁ, L. Málek, Z.Tvrzník, P.

Originální název

STORAGE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL AND ITS IMPACT ON FATTY ACID LEVELS

Typ

článek v časopise ve Web of Science, Jimp

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Peroxide and acid value and fatty acid content were monitored during two-year storage in various olive oils

Klíčová slova

extra virgin olive oil, storage, peroxide value, acid value, fatty acids, oleic acid, SAFA, MUFA, PUFA

Autoři

KRÁČMAR, S.; FIŠERA, M.; Přikrylová, V.; FIŠEROVÁ, L.; Málek, Z.;Tvrzník, P.

Vydáno

1. 4. 2019

Nakladatel

Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Slovak University of Agriculture in Nitra

Místo

Nitra, Slovak Republic

ISSN

1338-5178

Periodikum

Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences

Ročník

8

Číslo

5

Stát

Slovenská republika

Strany od

1228

Strany do

1230

Strany počet

3

URL

BibTex

@article{BUT157937,
  author="KRÁČMAR, S. and FIŠERA, M. and Přikrylová, V. and FIŠEROVÁ, L. and Málek, Z. and Tvrzník, P.",
  title="STORAGE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL AND ITS IMPACT ON FATTY ACID LEVELS",
  journal="Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences",
  year="2019",
  volume="8",
  number="5",
  pages="1228--1230",
  doi="10.15414/jmbfs.2019.8.5.1228-1230",
  issn="1338-5178",
  url="https://search.proquest.com/docview/2213912134?pq-origsite=gscholar"
}