Detail publikace

Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.

Originální název

Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

Anglický název

Identification of Volatile Compounds of Processed Cheese Using HS-SPME and GC-MS

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

Anglický abstrakt

Identification of Volatile Compounds of Processed Cheese Using HS-SPME and GC-MS

Klíčová slova v angličtině

HS-SPME, GC-MS, volatile compound

Autoři

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.

Rok RIV

2006

Vydáno

20. 9. 2006

Místo

Praha

ISBN

80-7080-620-6

Kniha

sborník

Edice

2

Číslo edice

2

Strany od

20

Strany do

23

Strany počet

3

BibTex

@inproceedings{BUT21649,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
  title="Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.",
  booktitle="sborník",
  year="2006",
  series="2",
  number="2",
  pages="20--23",
  address="Praha",
  isbn="80-7080-620-6"
}