Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.
Originální název
Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
Anglický název
Identification of Volatile Compounds of Processed Cheese Using HS-SPME and GC-MS
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
HS-SPME, GC-MS, volatile compound
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.
Rok RIV
2006
Vydáno
20. 9. 2006
Místo
Praha
ISBN
80-7080-620-6
Kniha
sborník
Edice
2
Číslo edice
Strany od
20
Strany do
23
Strany počet
3
BibTex
@inproceedings{BUT21649, author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}", title="Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.", booktitle="sborník", year="2006", series="2", number="2", pages="20--23", address="Praha", isbn="80-7080-620-6" }