Detail publikace

Zamezení povrchové kondenzace na stropě dozrávárny sýrů

ČUPROVÁ, D. KALOUSEK, M.

Originální název

Zamezení povrchové kondenzace na stropě dozrávárny sýrů

Anglický název

Prevention of surface devaporation on cheeses store ceiling

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Pro dozrávání sýrů jsou důležité specifické podmínky. Realativní vlhkost 96% - 98% a teplota interiéru +4 C až +8 C. V příspěvku jsou uvedeny varianty zateplení stropu dozrávárny sýrů vzhledem k možné kondenzaci vlhkosti.

Anglický abstrakt

For maturing cheeses are important specific conditions. Realativ humidity 96% - 98% and temperature of interior from +4 C to +8 C. In this paper are mentioned variants of insulation of ceiling.

Klíčová slova v angličtině

relative moisture air temperature, dew point, condensation

Autoři

ČUPROVÁ, D.; KALOUSEK, M.

Rok RIV

2006

Vydáno

1. 2. 2006

Nakladatel

Vysoké učení technické v Brně, Fakulta stavební

Místo

Brno

ISBN

80-214-3129-6

Kniha

Sborník konference PODLAHY STROPY A PODHLEDY 2006

Strany od

19

Strany do

23

Strany počet

5

BibTex

@inproceedings{BUT21907,
  author="Danuše {Čuprová} and Miloš {Kalousek}",
  title="Zamezení povrchové kondenzace na stropě dozrávárny sýrů",
  booktitle="Sborník konference PODLAHY STROPY A PODHLEDY 2006",
  year="2006",
  volume="2006",
  pages="19--23",
  publisher="Vysoké učení technické v Brně, Fakulta stavební",
  address="Brno",
  isbn="80-214-3129-6"
}