Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
ČUPROVÁ, D. KALOUSEK, M.
Originální název
Zamezení povrchové kondenzace na stropě dozrávárny sýrů
Anglický název
Prevention of surface devaporation on cheeses store ceiling
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Pro dozrávání sýrů jsou důležité specifické podmínky. Realativní vlhkost 96% - 98% a teplota interiéru +4 C až +8 C. V příspěvku jsou uvedeny varianty zateplení stropu dozrávárny sýrů vzhledem k možné kondenzaci vlhkosti.
Anglický abstrakt
For maturing cheeses are important specific conditions. Realativ humidity 96% - 98% and temperature of interior from +4 C to +8 C. In this paper are mentioned variants of insulation of ceiling.
Klíčová slova v angličtině
relative moisture air temperature, dew point, condensation
Autoři
ČUPROVÁ, D.; KALOUSEK, M.
Rok RIV
2006
Vydáno
1. 2. 2006
Nakladatel
Vysoké učení technické v Brně, Fakulta stavební
Místo
Brno
ISBN
80-214-3129-6
Kniha
Sborník konference PODLAHY STROPY A PODHLEDY 2006
Strany od
19
Strany do
23
Strany počet
5
BibTex
@inproceedings{BUT21907, author="Danuše {Čuprová} and Miloš {Kalousek}", title="Zamezení povrchové kondenzace na stropě dozrávárny sýrů", booktitle="Sborník konference PODLAHY STROPY A PODHLEDY 2006", year="2006", volume="2006", pages="19--23", publisher="Vysoké učení technické v Brně, Fakulta stavební", address="Brno", isbn="80-214-3129-6" }