Detail publikace

Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE

ZEMANOVÁ, J. VESPALCOVÁ, M. VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE

Anglický název

Determination of soya proteins in foodstuffs by capillary zone electrophoresis

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Sojové isoflavony, mezi něž patří i studovaný genistein a daidzein, jsou považovány za vhodné indikátory sojových proteinů v potravinách. Pro jejich stanovení byla využita kapilární zónová elektroforéza v nepokryté kapiláře.

Anglický abstrakt

Determination of soya isoflavones in foodstuffs by capillary zone electrophoresis is presented in the poster.

Klíčová slova v angličtině

soya; capillary electrophoresis; genisteine; daidzeine

Autoři

ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.

Vydáno

27. 5. 2002

Nakladatel

VÚPP Praha 2002

Místo

Praha

ISBN

80-902671-5-7

Kniha

Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Číslo edice

1

Strany od

196

Strany do

197

Strany počet

2

BibTex

@inproceedings{BUT24868,
  author="Jana {Zemanová} and Milena {Vespalcová} and Dana {Vránová}",
  title="Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE",
  booktitle="Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="2002",
  number="1",
  pages="196--197",
  publisher="VÚPP Praha 2002",
  address="Praha",
  isbn="80-902671-5-7"
}