Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
ZEMANOVÁ, J. ŠTOUDKOVÁ, H. LAŠTOVIČKOVÁ, M. VÍTOVÁ, E. LOUPANCOVÁ, B. BŘEZINA, P.
Originální název
Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF
Anglický název
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
bitter peptides, Niva Cheese, MALDI-TOF
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LAŠTOVIČKOVÁ, M.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; BŘEZINA, P.
Rok RIV
2006
Vydáno
26. 1. 2006
Nakladatel
VŠCHT Praha
Místo
Praha
ISBN
80-7080-620-6
Kniha
Mléko a sýry 2006
Strany od
172
Strany do
176
Strany počet
5
BibTex
@inproceedings{BUT25125, author="Jana {Zemanová} and Hana {Burianová} and Markéta {Laštovičková} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Pavel {Březina}", title="Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF", booktitle="Mléko a sýry 2006", year="2006", pages="172--176", publisher="VŠCHT Praha", address="Praha", isbn="80-7080-620-6" }