Detail publikace

Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF

ZEMANOVÁ, J. ŠTOUDKOVÁ, H. LAŠTOVIČKOVÁ, M. VÍTOVÁ, E. LOUPANCOVÁ, B. BŘEZINA, P.

Originální název

Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF

Anglický název

Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF

Anglický abstrakt

Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF

Klíčová slova v angličtině

bitter peptides, Niva Cheese, MALDI-TOF

Autoři

ZEMANOVÁ, J.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LAŠTOVIČKOVÁ, M.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; BŘEZINA, P.

Rok RIV

2006

Vydáno

26. 1. 2006

Nakladatel

VŠCHT Praha

Místo

Praha

ISBN

80-7080-620-6

Kniha

Mléko a sýry 2006

Strany od

172

Strany do

176

Strany počet

5

BibTex

@inproceedings{BUT25125,
  author="Jana {Zemanová} and Hana {Burianová} and Markéta {Laštovičková} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Pavel {Březina}",
  title="Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF",
  booktitle="Mléko a sýry 2006",
  year="2006",
  pages="172--176",
  publisher="VŠCHT Praha",
  address="Praha",
  isbn="80-7080-620-6"
}