Detail publikace

Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie

FIŠERA, M.

Originální název

Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie

Anglický název

The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie

Anglický abstrakt

The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods

Klíčová slova v angličtině

Sources of tin, food, determination by atomic spectrometry methods

Autoři

FIŠERA, M.

Rok RIV

2004

Vydáno

12. 9. 2001

Nakladatel

VŠCHT Praha

Místo

Praha

Strany od

45

Strany do

46

Strany počet

2

BibTex

@inproceedings{BUT3307,
  author="Miroslav {Fišera}",
  title="Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie",
  booktitle="XIV.Seminář – Kontaminanty a další rizikové látky v potravinách a ekosystémech",
  year="2001",
  pages="2",
  publisher="VŠCHT Praha",
  address="Praha"
}