Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.
Originální název
Histometric Evaluation of Meat Products - Determination of Size and Number of Objects
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The size and number of bone fragments have been determined using the image analysis. The samples contained 135 to 2167 bone particles the lenght of which from 5 to 2088. Comparing products of the same kind in the contents of bone fragments.
Klíčová slova
image analysis, histological evaluation, poultry products, bone fragments
Autoři
TREMLOVÁ, B.; ŠTARHA, P.
Rok RIV
2004
Vydáno
1. 1. 2002
Místo
Česká republika
ISSN
1212-1800
Periodikum
Czech J. Food Scencies (Special Isue)
Číslo
5
Stát
Strany od
175
Strany do
180
Strany počet
6
BibTex
@article{BUT42681, author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha}", title="Histometric Evaluation of Meat Products - Determination of Size and Number of Objects", journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)", year="2002", number="5", pages="175--180", issn="1212-1800" }