Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.
Originální název
Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.
Klíčová slova
Histological examination, quantiativ evaluation, meat products, bone tissue, image analysis
Autoři
TREMLOVÁ, B.; ŠTARHA, P.
Rok RIV
2004
Vydáno
1. 1. 2003
Místo
Spolková republika Německo
ISSN
0179-2415
Periodikum
Fleischwirtschaft International
Číslo
2
Stát
Strany od
47
Strany do
53
Strany počet
7
BibTex
@article{BUT42683, author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha}", title="Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis", journal="Fleischwirtschaft International", year="2003", number="2", pages="47--53", issn="0179-2415" }