Detail publikace

Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis

TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.

Originální název

Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.

Klíčová slova

Histological examination, quantiativ evaluation, meat products, bone tissue, image analysis

Autoři

TREMLOVÁ, B.; ŠTARHA, P.

Rok RIV

2004

Vydáno

1. 1. 2003

Místo

Spolková republika Německo

ISSN

0179-2415

Periodikum

Fleischwirtschaft International

Číslo

2

Stát

Spolková republika Německo

Strany od

47

Strany do

53

Strany počet

7

BibTex

@article{BUT42683,
  author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha}",
  title="Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis",
  journal="Fleischwirtschaft International",
  year="2003",
  number="2",
  pages="47--53",
  issn="0179-2415"
}