Detail publikace

Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening

ZEMANOVÁ, J. VÍTOVÁ, E. FIŠERA, M.

Originální název

Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheese during ripening

Klíčová slova

Monitoring of oligopeptides, blue-veined cheeses, ripening

Autoři

ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.

Rok RIV

2004

Vydáno

10. 9. 2004

ISSN

1212-1800

Periodikum

Czech J. Food Scencies (Special Isue)

Ročník

22

Číslo

1

Stát

Česká republika

Strany od

314

Strany do

316

Strany počet

3

BibTex

@article{BUT45767,
  author="Jana {Zemanová} and Eva {Vítová} and Miroslav {Fišera}",
  title="Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening",
  journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)",
  year="2004",
  volume="22",
  number="1",
  pages="3",
  issn="1212-1800"
}